Over ons

KliniekErvaringen.nl

Hét platform voor klinieken binnen de cosmetische sector en plastisch chirurgie.
Consumenten moeten gemakkelijk een goede kliniek of specialist kunnen vinden. Ze moeten gemakkelijk jóu kunnen vinden. Daarom zijn wij KliniekErvaringen.nl gestart. Een vergelijkingswebsite speciaal voor klinieken zoals die van jou.

KliniekErvaringen.nl is sinds 2013 hét platform voor klinieken,
In ruim 5 jaar groeide KliniekErvaringen.nl uit van een kleine website tot de grootste vergelijkings-en boekingswebiste voor klinieken binnen de cosmetische sector en plastisch chirurgie.

Open en transparant
Open en eerlijke communicatie op het gebied van cosmetische ingrepen is onze missie. Daarom werken wij veel met reviews, échte beoordelingen van échte klanten. Beoordelingen die iedereen kan zien. Je mag ten slotte trots zijn op je werk.

Bijna 80% van de mensen die zich (online) oriënteren op een cosmetische of plastisch chirurgische behandeling bezoekt KliniekErvaringen.nl en leest beoordelingen.  Hiermee bieden wij een krachtig marketingplatform waarmee jij de juiste klanten kunt bereiken.

Marketingpartner voor jouw kliniek
Jij maakt mensen mooi en gelukkig. Blijf doen waar je goed in bent en wij zorgen dat je de klanten krijgt die je verdient.

Laat je kliniek groeien met KliniekErvaringen.nl Meld je nu aan